Tilbage på sporet mod Værløse

Efter det knebne og lidt skuffende nederlag til AB, havde vi allerede torsdag chancen for at revanchere os i udebane kampen mod Værløse. Der var ingen ændringer på holdet, udover at vi alle prøvede at finde lidt ekstra frem i forhold til AB kampen, hvor vi ikke var dygtige nok til at få marginalerne på vores side. Vi kom da også bedre fra start i mix'en end sidst, da Søren/Line vinder første sæt. Derefter overtog Værløse på klogt spil og kampvilje styringen af kampen og vandt en sikker og fortjent sejr i tre sæt..


I DD var Værløse på forhånd favoritter. Vores piger, som spillede deres tredie kamp sammen kæmpede med alt hvad de havde og var tæt på at fremtvinge et tredie sæt. Det betød 0-2 og op ad bakke resten af vejen. Til gengæld var det på dette tidspunkt at holdet virkelig steppede op og fik vendt skuden.

Det var Mark Caljouw, som gik forrest. Han spillede aldeles fremragemde og levnede ikke Rasmus Messerschmidt nogen chance selvom han på hjemmebane har drillet mange dygtige spillere, dejlig hurtig to sæts sejr.

 

Kalle Koljonen førte 2-0 i indbyrdes opgør men begik den fejl at undervurdere en ung dansker på vej frem. Det var meget tæt på at koste ham sejren, men han fik fightet sig tilbage i kampen efter et tabt første sæt og fik ligeledes afværget et stærkt comback af Mikkel Enghøj mod slutningen af kampen. Endnu en finsk gyser og heldigvis for os med en sejr til følge.

Carolina Marin spillede egentlig fint, men havde i 2.sæt lidt vanskeligheder med at håndtere til dels en godt fightende Julie Dawall, men også de ekstremt dårlige bolde vi spillede holdkampen med. Ekstremt hurtige de først 4-5 slag hvorefter de flossede totalt og blev ekstremt langsomme. Et lille tryk på gaspedalen i 2. sæt sørgede for at vi ikke skulle ud i et afgørende et af slagsen.

Scott Evans og Kim Astrup lukkede og slukkede i en forholdsvis enkel sejr i HD og 3 matchpoint på kontoen.

Næste hjemmekamp er 9. november mod Højbjerg.