TS - Skovshoved: 4-2

Nogen syntes den største nyhed i 3. spillerunde var at Vendsyssel vandt som eneste udebanehold. I TS syntes vi det var en ret stor nyhed at det for første gang i 21 måneder lykkedes et andet hold at besejre de sidste to års Danmarksmestre fra Skovshoved.

I en fantastisk kulisse i Skælskørhallen - tak til alle der mødte op og støttede os - blev første runde delt. Line Kjærsfeldt var sikkerheden selv og gjorde kort proces mod Amalie Hansen, som var hentet ind som reserve for skadede Nathalia Koch Rohde. I mixdoublen havde SIF valgt at gendanne OL Bronzevinderne fra 2012 Joachim Fischer/Christinna Pedersen. De udnyttede deres erfaring til at snuppe et tæt første sæt hvor ganske få dueller afgjorde udfaldet, selvom 21-15 ser sikkert ud på papiret. I andet sæt kom Frederik Søgaard/ Selena Piek ikke rigtig ind i kampen. Deres rutinerede modstandere forstod at holde presset på vores spillere og vandt kampen i to sæt.

I anden runde skulle vi se om Emil Holst havde formået at holde niveau efter han valgte at stoppe på forbundstræningen. Han så lidt rusten ud i første sæt mod Toby, som drønede afsted og tog sættet 21-10. Toby lagde også godt ud i andet sæt men oppe med 9-4 gled han på banen og tabte de næste 7 point, og altså 11-9 til Emil ved opholdet. Toby fik dog igen styr på stængerne efter pausen og kunne med godt spil lukke kampen 21-19, selvom Emil løftede sit spil i andet sæt.
På banen ved siden af startede Olga Morozova & Amanda Høgstrøm som lyn og torden, og spillede imponerende mod Sara Thygesen/ Mette Poulsen. Specielt var det mentalt stærkt af Amanda Høgstrøm som fuldstændig havde fået sin opladning til kampen spoleret. Skovserne fik dog stoppet blødningen i starten af andet sæt, og overtog stille og roligt initiativet i kampen, og selvom der var masser af kamp om pointene var det Sara og Mette der vandt langt de fleste af dem, og tog en sikker sejr i tre sæt. Der var dog lovende takter fra vores to piger, og det skal nok give bonus når de bliver lidt mere fortrolige med konceptet.

2-2 var altså stillingen inden de sidste to kampe, som på papiret begge havde Skovshoved som favoritter.
Rasmus Gemke, som spillede så fantatstisk godt i French Open, var papirfavorit mod Mark Caljouw, og Conrad/Nuller det samme mod Søren Gravholt og den sæsondebuterende Kim Astrup.

 

 


Det var dog hurtigt åbenlyst at Gemke var mærket af ugens strabadser i Paris, og da Mark samtidig plejer at have et godt tag på Gemke, begyndte hele molevitten at se lidt lysere ud. Rasmus Gemke leverede faktisk en rigtig fin præstation, men der var bare ikke mere tilbage og skyde med og en stor bandage på det ene knæ gjorde ikke sagen bedre. Der skal dog lyde en stor ros til Mark for gennem hele kampen at holde et højt niveau, være disciplineret og hele tiden holde trykket på modstanderen, så Gemke aldrig fik indtryk af at det var muligt at "tusse" kampen hjem. Så var der et point i hus og "Golden Set" sikret.

Spørgmålet var nu om vi kunne snuppe alle tre point. Søren Gravholt/ Kim Astrup spillede nogle aldeles forrygende kampe sidste sæson - de passer bare godt sammen i ligaen - men denne gang var modstanden den stærkest tænkelige i form af Mads Conrad/ Carsten Mogensen. Conrad har hen over sommeren spillemæssigt været forrygende, men har slet ikke fået resultater ud af det, og det burde have kostet lidt på selvtillidsfronten. Carsten Mogensen har kæmpet noget mere med spillet, men ser ud til at have bevaret selvtilliden. De to Verdensklasse spillere udnyttede da også erfaringen da de snuppede de tre sidste point i et tæt første sæt, og de fleste begyndte at tænke i Golden Set muligheder. Kim & Søren lod sig dog ikke gå på af sættabet men satta trumf på og vandt sikkert 2.sæt 21-11 efter rigtig fornuftigt spil.
3. sæt bølgede frem og tilbage, mens begge par prøvede at få styr på strategien. Søren Gravholt blev på mange måder den afgørende faktor, for når han tror på sig selv og finder det rette spændingsniveau (...han vil naturligvis gerne overbevise forbundstrænerne om at han er værdig til at få en fast makker...), så spiller han på et meget højt niveau. Efter en serv i nettet på 20-20 steppede både han og Kim op, overlevede tre matchbolde, og til tilskuernes øredøvende jubel sikrede os den samlede sejr og tre point ved at snuppe sættet 25-23.
En utrolig flot indsats af samtlige TS'ere og en rigtig fed holdkamp i Skælskørhallen.
 Næste hjemmekamp er 30. november mod Værløse.