Fortjent sejr hjemme mod Højbjerg

En rigtig god indsats fra hele holdet i går gav i en 4-2 sejr over Højbjerg.

Oddsene var imod os efter afbud fra 1. single Mark Caljouw før kampen. Hans erstatning, talentfulde junior Lukas Kristiansen, kæmpede godt, men fysikken er der ikke endnu, og vi kom bagud fra start.

Derefter spillede vores herre- og damedoubler rigtig godt og afgav ikke noget initiativ til deres modstandere. Fire hurtige sæt og vi var foran 2-1.

Clara Azurmendi spillede damesingle og hun startede i god stil. Men et sæt og føring på 14-10 inde i 2. sæt, begyndte hun tilsyneladende ud af ingenting at stille spørgsmålstegn ved sig selv - med fokus på de små fejl i stedet for alle de gode ting. Hun tabte 2. sæt og havde brug for en beslutningstager. Som før kom hun let til 17-10 og så gentog historien sig næsten - pludselig 18-18, før Clara tog 3 nemme point og tog sejren.

Så var det op til vores to skadede spillere Carolina Marin og Kalle Koljonen - Marin spillede af sikkerhedsgrunde i mixdouble med Scott Evans.

 

Kalle snublede igen i midten af ​​det første sæt for blot at sikre, at alle dele af hans krop lider lige meget, men gjorde et godt stykke arbejde med at hænge i derinde.

I mellemtiden spillede Scott og Marin som forventet (første match nogensinde sammen, og Scott har boet 12 år i DK og taler ikke spansk, og hans engelsk er også rustet 😂) de kæmpede, men tabte det første sæt. De kom dog stærkt igen i 2. sæt, og det holdt hårdt på før de i 3. sæt sikrede os den samlede 4-2 sejr, da Kalle hurtigt trak sig - for ikke at gøre ondt værre.

Næste stop er internationale turneringer og derefter spiller vi ude mod Odense d.1. december – næste hjemmekamp er tirsdag d.5. december kl.19.00.

Følg os her og på facebook og på www.zibrasport.dk hvor du også kan se de fleste af vores kampe.