Team Skælskør-Slagelse (TSS) sikrer sig plads i DM-semifinalen med et brag af en præstation!

 

Jubel og spænding var på sit højeste i Køge Bugt fredag aften, da Team Skælskør Slagelse-kommune (TSS) besejrede Solrød Strand med 6-3 og dermed sikrede sig en plads i semifinalen i Badmintonligaen.

Efter et skuffende nederlag på hjemmebane til Højbjerg Badmintonklub tirsdag aften, var TSS under pres for at vinde over Solrød Strand. Men holdet viste sig at være mere end klar til udfordringen og leverede en solid præstation fra start til slut.

Mia Blichfeldt, tilbage i startopstillingen efter en skade, satte tonen med en sejr i damesingle. Frederik Søgaard og Natasja P. Anthonisen fulgte trop 2 sejre hver, og rutinerede Mark Caljouw sikrede en komfortabel 4-0 føring med en sejr i 2. herresingle.

Natasja P. Anthonisen, var i topform hele ugen og vandt sin fjerde kamp i damedouble sammen med Alyssa Tirtosentono. Frederik Søgaard og Melker Bexell satte derefter trumf på med en sejr i 1. herredouble, og dermed var sejren og semifinalepladsen i hus.

Træner Steen Schleicher Pedersen er stolt af holdets præstation:

"Det var en fantastisk aften! Holdet spillede med en utrolig energi og fight, og det var en fornøjelse at se dem kæmpe for sejren. Vi er utrolig stolte af at have sikret os en plads i semifinalen, og vi glæder os til at møde enten Højbjerg eller Skovshoved."

 

Spændende semifinale venter

Semifinalen spilles den 2. april ude mod enten Højbjerg eller Skovshoved. Højbjerg har hjemmebanefordel og kan vælge at møde TSS eller de forsvarende mestre fra Vendsyssel.

Uanset hvem TSS møder, er vi sikre på, at holdet vil kæmpe alt for at komme i finalen og gentage sidste års succes.

Følg TSS på Facebook og hjemmensiden for at få de seneste nyheder og opdateringer om holdets vej til DM-guldet.

Vi er utrolig stolte af TSS og holdets præstation!

 

Vi ses i semifinalen!